baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 29.09.2023 17:47:43

Dve leti po tem, ko je zapustil Olimpijo, je Savo Milošević dobil novega delodajalca in navdušil navijače!

ALESFEVZER.COM
Nekdanji srbski reprezentant Savo Milošević je bil od sredine junija 2021 do 10. oktobra istega leta trener Olimpije.

V tem času je vodil 16 tekem, na njih pa zbral osem zmag, remija in šest porazov. Njegovo slovo od ljubljanskega kluba je bilo vse prej kot lepo, na koncu je moral pravico poiskati na sodišču, ki je zmajem naložilo, da mu morajo plačati prek tristo tisoč evrov.

Odtlej Milošević ni delal kot trener. Večkrat so ga povezovali z različnimi službami, zdaj pa je končno dobil delodajalca. Postal je selektor Bosne in Hercegovine. Na tem mestu je zamenjal Meha Kodra, ki je ekipo vodil na vsega dveh tekmah, najprej je z 2:1 premagal Liechtenstein, potem pa z 0:1 izgubil z Islandijo.



Milošević je bil sicer druga opcija za izpraznjeno mesto, v BiH so si namreč želeli Vahida Halilhodžića, a do dogovora ni prišlo. Milošević bo debitiral prav proti Liechtensteinu, 14. oktobra.

"Zahvalil bi se predsedniku in vodstvu zveze, ki mi je izkazalo zaupanje. Zavedam se, da ni šlo za lahko odločitev. Tu sem izključno zaradi enega razloga, in to nogometnega. To pa zato, ker iskreno verjamem, da se ta ekipa lahko uvrsti na Euro," je na uradi predstavitvi izjavil Milošević. "Pot bo zelo težka in trnova, ampak imamo dovolj kakovosti. Ne bi bil tu, če ne bi verjel, da to lahko naredim. Upam, da se ne sliši arogantno, ampak po vsem, karm se naredil v življenju, lahko to naredim. Iskreno verjamem, da lahko ekipi pomagam in verjamem, da je ta ekipa sposobna velikih stvari," je bivši strateg zmajev navdušil navijače, med katerimi pa je kar nekaj takih, ki se predvsem zaradi njegove preteklosti ne strinjajo z izborom.

Članki iz rubrike