škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 25.08.2023 15:58:00

Hud ultimat Cristiana Ronalda: Če pripeljete njega, me ne boste več videli

Profimedia
Portugalski zvezdnik je z odhodom v Savdsko Arabijo tamkajšnjo PRO ligo postavil na svetovni zemljevi. Sledili so mu številni vrhunski nogometaši.

Kapetan Al Nassra je vse močnejši dejavnik v klubu in v ligi. Pri kadrovanju ima pomembno besedo, tako je prižgal zeleno luč za prihode Hrvata Marcela Brozovića iz Interja, Sekoja Fofanaja iz Lensa, Sadia Maneja iz Bayerna, Otavia iz Porta in Aymerica Laporta iz Manchester Cityja. Na drugi strani za kakšnega kandidata prižge tudi rdečo luč.

V skladu s tem je Ronaldo upravi kluba sporočil, da ne odobrava prihoda Masona Greenwooda. Mladi angleški napadalec je bil obtožen za posilstvo, a se je na koncu izognil zaprni kazni, saj je njegovo dekle ovrglo obtožbe. Greenwood je še vedno član Manchestra Uniteda, vendar klubski veljaki z njim ne želijo nadaljevati sodelovanja. Pokazali so mu vrata.

Zanj naj bi se zanimali pri West Hamu, v igri pa je tudi odhod v Savdsko Arabijo. Ko je to slišal Ronaldo, je zagnal vik in krik. Svojim delodajalcem je dal jasno vedeti, da bo v trenutku zapustil Savdsko Arabijo, če bodo angažirali Greenwooda, sicer njegovega soigralca pri rdečih vragih.

Za takšno ostro stališče Portugalca sta kriva vsaj dva razloga. Prvič: Greenwood je po odhodu Ronalda v Al Nassr dejal, da je njegova kariera mrtva, kar je zelo zmotilo 38-letnega napadalca. In drugič: Ronalda, ki se rad izkaže s kavalirstvom do nežnejšega spola, je izjemno zmotilo nasilje mladega zvezdnika nad svojim dekletom.

Greenwoda je Manchester United zaradi obtožb za posilstvo januarja lani suspendiralo in od takrat dalje ni odigral niti ene tekme. Igralca je Harriet Robson obtožila, da jo je pretepal in posiljeval, na koncu pa je obtožbe ovrgla in se celo z njim poročila. Zdaj je z njim noseča.

ronaldo greenwood
Profimedia

Članki iz rubrike