asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
2 25.08.2023 11:30:15

Se pripravlja incident? Poglejte, kaj so pred derbijem s Celjem Green Dragonsi sporočili Rieri in Kvesiću!

Green Dragonsi so pred pomembno tekmo Olimpije proti Celju pripravili sporočilo Albertu Rieri in Mariu Kvesiću.

Po evropskem razočaranju je pred Olimpijo in Celjem že v nedeljo na sporedu pomembna medsebojna tekma v boju za domač naslov, ki pa bo zaradi dogajanja v zadnjem času gotovo imela tudi precej razgreto vzdušje.

Na svojih družbenih profilih je navijaška skupina Olimpije svoje člane spodbudila k udeležbi na tekmi proti Celju: »Že v nedeljo nas čaka nova pomembna tekma, tokrat proti prvemu tekmecu za naslov prvaka - Celju. O pomembnosti tekme ni potrebno zgubljati besed, sploh, če upoštevamo dejstvo, da gre izkupiček vstopnic v dobrodelne namene. Pozivamo zares vse, da se tekme udeležite in da skupaj ustvarimo novo vrhunsko ozračje v Stožicah. Ne pozabite, da se lahko še enkrat poslovimo od Sešlarja, igralca, ki je kljub svoji mladosti pokazal pravi odnos, zeleno srce in se s svojimi vrhunskimi predstavami prikupil številnim navijačem Olimpije.« 

Vendar pri Green Dragonsih ne pripravljajo le prijateljskega slovesa od Svita Sešlarja, pač pa tudi precej manj prijazen pozdrav za Alberta Riero in Maria Kvesića, ki se prvič po odhodu v Celje vračata v Stožice: »Po drugi strani pa bomo lahko pozdravili tudi igralca in trenerja, ki za evrčke rada požreta svoje besede. Besede, ki lepo zvenijo in, ki si jih navijači zapomnimo.« Tako Riera kot Kvesić sta namreč v času, ko sta bila člana Olimpije navijačem sporočila, da v Sloveniji ne bi igrala za drug klub kot Olimpijo in sta s podpisom za Celje svojo obljubo prelomila. 

Članki iz rubrike