baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

ivo-boscarol Njena.si

Ivo Boscarol navdušil z edinstvenim poslom

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 24.08.2023 00:34:45

Hahaha! Nori prizori iz letališča v Malagi, navijači tretjeligaša s potezo šokirali ves svet (video)

Profimedia
Vodilni možje kluba, ki se je v nekaj letih od spoštovanega člana elitne la lige prelevil v tretjeligaša, si niti v najhujših morah niso mislili, kaj se plete po glavah navijačev.

Malaga je pred desetimi leti, ne le igrala v ligi prvakov, ampak bila četrtfinalist najmočnejšega klubskega tekmovanja na svetu. V obračunu s poznejšo finalistko Borussio iz Dortmunda je imela v rokah celo polfinale in dvoboj z madridskim Realom, a je v sodnikovem podaljšku povratne tekme prejela dva zadetka in izpadla.

Med nekdanjimi igralci Malage najdemo tudi takšna imena, kot sta Isco ter Joaquin, pa nizozemski zvezdnik Ruud van Nistelrooy, ali pa Brazilec Julio Baptista, Paragvajec Roque Santa Cruz in Maročan Youssef En-Nesyri. Danes je vse drugače, od spoštovanega kluba ni ostalo ničesar več.


Navijači so se ob koncu minule sezone soočili z izpadom v tretjo ligo, poleti pa nemočno opazovali vodstvo, ki ni uspelo ekipo primerno okrepiti, da bi se ta ekspresno vrnila v drugi rang tekmovanja. Med prihodi ni niti enega nogometaša, ki bi ponudil upanje in prižgal iskro.

Vendar navijači se niso utopili v malodušju, ohranili so smisel za humor in naredili videoposnetek, s katerim so zbodli klubske veljake, jim poslali sporočilo in obenem nasmejali ves svet. Opremljeni v navijaška oblačila so se odpravili na letališče in si izbrali naključnega potnika, ki je ravnokar prispel v Malago, ga obstopili in začeli navijati, kot da gre za nogometnega superzvezdnika, ki je okrepil njihov klub. V roke so mu potisnili dres in se z njim fotografirali.

Čista desetka za idejo in izvedbo.

Značke: navijači, malaga

Članki iz rubrike