sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 22.08.2023 20:23:26

Enostavno izginil! Soigralca Tima Matavža išče policija, sumijo, da je bil ugrabljen!

Kaj se je zgodilo z njim?

Hrvaški nogometni klub Gorica, za katero igra tudi Tim Matavž, je pred dnevi v svoje vrste zvabil iranskega nogometaša, ki poseduje švedski potni list, Abdullaha Talala Hameeda. Pri Gorici so 27-letnika v ponedeljek pričakovali na treningu, ko pa se tam ni pojavil, se je začela obsežna iskalna akcija, ki še traja. 


Iranec je enostavno izginil nekje na Madžarskem, kjer ima sicer tudi stanovanje in kjer je nazadnje igral za ZTE. Hameed se je zadnje dni mudil pri naših vzhodnih sosedih, da bi opravil še zadnje podrobnosti pred selitvijo na Hrvaško, v ponedeljek pa se je za njim izgubila vsaka sled. Pri Gorici so zapisali: "Naš igralec Abdullah Talal Hameed je v ponedeljek, 21. avgusta, krenil iz Budimpešte v Veliko Gorico in od takrat se je za njim izgubila vsaka sled. Izginotje je prijavljeno tudi madžarski policiji, družina in HNK Gorica pa prosijo vsakogar, ki ima kakršne koli informacije o Hameedu, da se javijo v najbližjo policijsko postajo ali v klub. Igralec voz ibeli Porsche Taycan s švedsko registrsko tablico." 

Policija je Irančev avtomobil uspela najti na Madžarskem, toda za zdaj zaradi preiskave, ki je v teku ni želela dati nikakršnih informacij ne družinskim članom ne medijem. Hameed je sicer star 27 let in ni poročen, družinske člane pa ima v Avstriji, Švici, Švedski in ZDA. Njegov stric je zelo uspešen poslovnež, njegovo podjetje pa ima sedež na Dunaju. Nekateri sumijo, da je bil ugrabljen, toda v tem trenutku za takšne trditve še ni nikakršnih dokazov.

Članki iz rubrike