Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.08.2023 12:23:04
Deli članek:

Drama po tekmi! Zvezdniškega Oblakovega soigralca napadli navijači, prizori šokirajo! (video)

Profimedia

Navijači so najdražjega igralca v zgodovini Atletica vzeli na piko.

V Španiji se je začela nova sezona tamkajšnje elitne nogometne lige, s svojo nalogo pa so več kot odlično opravili nogometaši Atletica. Jan Oblak, ki se je izkazal v vratih, je po dolgem času spet zaigral, poškodba pa je sodeč po njegovih posredovanjih preteklost. 

Bodo imeli pa pri Atleticu kar veliko dela, da bodo rešili težavo z najdražjim nogometašem v zgodovini kluba. Joao Felix, ki se je vrnil s posoje pri Chelseaju, se je znašel v nemilosti navijačev. Čeprav na prvi tekmi v novi sezoni z Granado ni igral, pa je stopil na zelenico po koncu tekme in opravil lažji trening. 

Na ta trenutek so čakali tudi navijači, ki so vztrajali na tribunah, portugalskemu nogometašu pa so namenili glasne žvižge in vpili, da je ku*bin sin. Razlog za to je spor s trenerjem Diegom Simeonejem, vso situacijo pa je dodatno zakuhal z izjavo, da bi se pridružil Barceloni, če bi se mu ponudila priložnost.

Strokovni štab Atletica ni dolgo vztrajal s treningom, da bi svojega zvezdniškega nogometaša vsaj malce zaščitili, pa so enostavno odpovedali lažji trening.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.