baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Tanja Žagar Njena.si

Tanja Žagar hvaležna za vso podporo po novici, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 16.07.2023 07:56:36

Škandal na hrvaškem superpokalu! Noro, s kakšnimi besedami se je trener Hajduka lotil sodnika!

Prva lovorika v novi nogometni sezoni je na Hrvaškem pripadla zagrebškemu Dinamu, ki je na superpokalni tekmi na domačem stadionu Maksimir z 1:0 premagal splitski Hajduk.

Na tekmi pa je prišlo tudi do incidenta že v prvem polčasu, ko je bil izključen trener Hajduka Ivan Leko, ki je protestiral pri sodniku zaradi sporne situacije. Po prodoru napadalca Hajduka Ivana Dolčeka mu je Luka Ivanušec odvzel žogo, nato pa je Dolček padel nanj in žoga se je odkotalila v avt. Stranski sodnik je pokazal na kot, glavni pa je njegovo odločitev spremenil, kar je pri Leku sprožilo bes.

Trener Hajduka je dobil rdeči karton, po koncu tekme pa je bilo razkrito, kaj je sodniku rekel Leko. "Rdeči karton je dobil zaradi psovk 'pojdi v p**** m*******' Nato je med polčasom nadaljeval z žaljivkami in se tudi izrazito agresivno obnašal, posredovati so morali varnostniki, on pa je kričal: "Ti smet! Je*em te v usta, d*ek plešasti."

Policija pa je prek Twitterja sporočila, da je pred in med tekmo aretirala 18 navijačev. Pred in do konca superpokalne tekme je hrvaška policija pridržala 18 oseb, končno poročilo bo znano danes, so zapisali na ministrstvu.

Članki iz rubrike