Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2023 15:44:18
Deli članek:

Drama pri PSG-ju: 6 soigralcev napadlo Mbappeja! Neverjetno, kaj je naredil francoski zvezdnik!

Profimedia

Iz najbolj zanesljivih virov je mogoče slišati, da je močno počilo.

Radijska postaja RMC ima tradicionalno najboljše informacije iz tabora PSG-ja in danes ekskluzivno razkriva, da je kar šest vidnih nogometašev tega kluba v skupnem pismu vodstvu kluba napadlo prvega zvezdnika Kyliana Mbappeja zaradi njegovih izjav v intervjuju za L'Equipe in France Football. "To je žalitev za naš klub, tega ne more početi in to želimo razčistiti," je zapisala šesterica, med katero naj bi bili vsaj dve odmevni letošnji okrepitvi.

Mbappe je sicer v odmevnem intervjuju dejal, da v svoji karieri še ni osvojil zlate žoge, ker igra za PSG. "To, da igram za PSG, mi res ne pomaga oziroma mi boj za zlato žogo otežuje. Gre za klub, ki razdvaja in ki pri ljudeh ni dobro zapisan, zato je zelo težko kot njegov član priti do take nagrade," je med drugim dejal Mbappe, kar naj bi sprožilo tudi bes prvega moža kluba Nasserja El-Khelaifi. "Če misli tako, naj pač odide," je dejal po informacijah RMC-ja.

Toda stvari niso tako enostavne. Naslednje leto pri PSG-ju namreč Mbappeju z različnimi pogodbami zagotavlja neverjetnih 240 milijonov evrov, zato Francozu ne pride na misel, da bi to poletje odšel. Razen če bi mu kdo ta denar povrnil, kar pa je izjemno malo verjetno.