Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

nu
nu
0 28.06.2023 09:33:31

"Antišejk" poteza! Realov odgovor na bogate ponudbe savdijskih klubov, to so naredili s svojo zvezdo!

Profimedia
Madridski Real je s svojim mladim zvezdnikom podaljšal pogodbo, z astronomsko odkupno klavzulo pa odvrnil tudi morebitno zanimanje savdijskih klubov.

Real Madrid je po koncu sezone ostal brez nepogrešljivega napadalca Karima Benzemaja. Francoz se je odločil kariero nadaljevati v Savdski Arabiji, takšne ponudbe mu Madridčani niso mogli ponuditi.


Savdijci so poleti pripeljali še kar nekaj igralcev, ki so navduševali v Evropi in predstavljali pomembne člane v svoji ekipi, precej pa se je govorilo tudi o Luki Modriću. Hrvat je na koncu zavrnil bogate ponudbe Savdijcev in se odločil podaljšati sodelovanje z Realom še za eno sezono, novo pogodbo z Madridčani pa je sklenil še en nadvse pomemben član. Francoz Eduardo Camavinga, ki je v zgolj dveh sezonah pri Realu osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, je podpisal pogodbo do leta 2028, 20-letni defenzivni vezist pa ob Aurelienu Tchouameniju, Federicu Valverdeju in Judu Bellinghamu predstavlja prihodnost kluba.

Pri Realu so se tudi temu primerno zavarovali pred bogatimi ponudbami arabskih klubov, če ga bodo želeli predčasno odkupiti, pa bodo morali za mladega Francoza odšteti okroglo milijardo evrov.

Članki iz rubrike