asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
17 28.06.2023 08:31:10

Kje sta se našla Dončić in član Mure Jovičević? Mladenič pojasnil vse in razkril: Poznava se dolgo, skupaj ...

Nogometaši Mure so sredi priprav na novo sezono.

Po zagotovilih Nikole Jovićevića potekajo po želenem scenariju. Obetavni 19-letni mladenič, ki se je januarja iz Domžal preselil v Mursko Soboto, hkrati ne skriva, da se je v novem okolju odlično znašel in se na ravnici zares počuti kot nogometaš. V prihajajočem obdobju si razumljivo želi zagotoviti mesto v udarni enajsterici in verjame, da bodo skupaj s soigralci razveseljevali navijače.

Nedavno je svet obkrožila tudi fotografija, na kateri je bil v družbi Luke Dončića. Zaradi slednjega ni presenečenje, da je postala viralna. Kako je do tega sploh prišlo? "Z Luko se poznava že zelo dolgo. Skupaj sva bila tako rekoč od mojega rojstva. Očeta se poznata, sta dobra prijatelja, zato sva tudi midva v mlajših letih skupaj preživela veliko časa. Zdaj imava istega trenerja Anžeta Mačka, ki skrbi za telesno pripravljenost športnikov in tako je po enem od treningov nastala ta 'fotka'. Malce smo se slikali," se je nasmejal in pojasnil 19-letni muraš.



Z največjim slovenskim zvezdnikom, ki košarki daje nove razsežnosti, sta ostala v stiku tudi po tem, ko so se njune poti razšle. "Da, slišiva se. Sva 'na zvezi'," je pritrdil varovanec Dejana Grabića, navijače Mure pa ob tem kakopak zanima, ali obstaja možnost, da bi najbolj prepoznavnega Slovenca na svetu lahko pozdravili v Fazaneriji. "Povabil sem ga, a zaradi priprav na svetovno prvenstvo na Japonskem bo vse poletje zaseden. Težko bo prišel, toda če se bo kdaj ponudila priložnost, upam, da pride. Bomo videli," je odvrnil Nikola Jovićević.

CELOTEN POGOVOR Z NIKOLO JOVIČEVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA.24!

Članki iz rubrike