Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2023 12:20:04
Deli članek:

Bi pričakovali to od njega? Tako je Cristiano Ronaldo zaril nož v hrbet svojemu trenerju

Profimedia

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo v Savdski Arabiji preživlja turbulentno obdobje.

V zadnjem obdobju tudi Cristiano Ronaldo preživlja zelo turbulentno obdobje v Savdski Arabiji, kjer je z Al Nassrom podpisal nesramno bogato pogodbo. Vsi so pričakovali, da bo Ronaldo v savdski ligi zadeval kot za stavo, da njegove ekipe ne bo mogel nihče ujeti. A vse skupaj je daleč od resnice. Al Nassr je trenutno drugi na lestvici, za tri točke zaostaja za vodilnim Al Ittiihadom.

Za piko na i pa je poskrbelo dogajanje po zadnji tekmi, ko je Al Nassr gostoval pri ekipi Al Feiha, ki je trenutno enajsta na lestvici, ekipa Cristiana Ronalda pa je le remizirala brez golov. Številni mediji poročajo o tem, da je vodstvo kluba zelo nezadovoljno s trenutnim položajem na lestvici in da bo davek plačal trener Rudi Garcia. Še več, Cristiano Ronaldo naj bi bil tisti, ki naj bi trenerju zaril nož v hrbet s tem, da se je vodstvu kluba pritožil glede načina dela. Ronaldo je prepričan, da tudi zaradi trenerja klub ne dosega svojega potenciala, vodilni možje pa so očitno stopili na Portugalčevo stran.

Al Nassr sicer ni uradno objavil menjave trenerja, o tem, kaj se bo dogajalo v klubu, pa bo v naslednjih dneh verjetno še veliko zapisanega.