Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2023 19:25:28
Deli članek:

Pretep v slačilnici Bayerna! Bild razkriva, kdo je po porazu v Manchestru, vihtel pesti

Profimedia

Obračun četrtfinala lige prvakov, ki smo ga takoj po žrebu označili za epski obračun, za finale pred finalom, je bržkone odločen že po prvi tekmi.

Manchester City je do tal potolkel Bayern, v mnogo pogledih celo ponižal, Bavarcem pa po porazu s 3:0 preostane le še upanje na čudež v Münchnu. A težko je verjeti, da bi varovanci Pepa Guardiole zapravili veliko prednost. Ni si mogoče predstavljati, da bi se enosmerna ulica s prve tekme v enem tednu postavila povsem na glavo.

Blamaža v Manchestru je močno načela bavarsko ekipo. Po pisanju dobro obveščenega Bilda, so šle stvari celo tako daleč, da so po tekmi v gostujoči slačilnici zapele pesti. Stepla naj bi se Sadio Mane in Leroy Sane, ko so vključili še ostali igralci pa je nastal popoln kaos.

Profimedia


"Mane in Sane sta se po visokem porazu stepla v slačilnici. Mane se je približal Saneju in ga udaril v ustnico," je zapisal Bild. Razlog naj bi bil v besedah Saneja - bržčas je šlo za kritiko na račun Senegalca.

Mane in Sane sta že med tekmo precej razpravljala med seboj. Skratka, preveč sta govorila in premalo naredila na zelenici. A ne glede na njun fizični obračun je povsem jasno, da vzdušje v bavarski ekipi že nekaj časa ni najboljše.

Nemški mediji so Maneja že pred časom obtožili, da je bil glavni krivec za menjavo na trenerski klopi Bayerna. Med njim in Julianom Nagelsmannom naj bi prišlo do spora po drugi tekmi s PSG-jem. Mane je pred celotnim moštvom izražal nezadovoljstvo, ker je igral le osem minut. Vodstvo serijskih nemških prvakov je stopilo na stran igralca in se odločilo za menjavo na trenerskem mestu. Na čigavo stran bo stopilo tokrat?