baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 24.10.2022 12:05:47

Razkrite podrobnosti Mbappejeve pogodbe: Najdražja pogodba v zgodovini športa, za tri leta bo dobil ...

Francoski medij postregel z razkritjem, ki močno odmeva.

Nogometaš francoskega PSG-ja Kylian Mbappe, ki je pristal na podaljšanje sodelovanja s pariškim klubom, bo do junija 2025 zaslužil vsaj 630 milijonov evrov, je zapisal pariški dnevnik Le Parisien. 

Mbappeja so mediji po minuli sezoni povezovali s selitvijo k Real Madridu, vendar je Francoz maja zavrnil španski klub in podaljšal s PSG. Pri Le Parisienu so zdaj zapisali, da je bila glavni razlog sanjska ponudba PSG, ki je ni bilo moč zavrniti.

Triindvajsetletni francoski reprezentant je pristal na podaljšanje sodelovanja s francoskim prvakom, po katerem bo zaslužil 72 milijonov evrov na leto. Pri Le Parisienu izpostavljajo, da bo Mbappe prejel tudi bonus za podaljšanje v višini 180 milijonov evrov in v treh obrokih. Poleg tega bo po koncu vsake sezone prejel tudi bonus, če bo ostal član PSG-ja. Leta 2023 mu tako pripada 70 milijonov evrov, naslednje leto še deset več in leta 2025 še dodatnih deset več.



Francoski mediji poročajo, da bo tako do junija 2025 zaslužil najmanj 630 milijonov evrov, če bo z vsemi bonusi ostal v vrstah PSG, kar je precej več tudi od Messijeve pogodbe iz leta 2017, ko mu je Barcelona za naslednja štiri leta skupno nakazala 555 milijonov evrov. Mbappejevo zadnje leto pogodbe naj bi bilo neobvezno.

Govorice, da naj bi Francoz že januarja izsilil svoj odhod, pa, kot kaže, nimajo osnove. "Nikoli nisem prosil za svoj odhod januarja," je ob tem dejal svetovni prvak z galskimi petelini iz leta 2018.

Z novo pogodbo je Mbappe dobil tudi pravico do vmešavanja v športno politiko kluba. Do zdaj je za svetnike odigral 232 tekem in dosegel 185 golov ter 90 podaj.

Značke: mbappe, psg, barcelona, messi

Članki iz rubrike