bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 21.08.2022 15:53:47

Barcelona znova v velikih težavah! Kataloncem se iztekajo dnevi, posledice bi lahko bile katastrofalne!

Profimedia
Katalonci so ostali brez rešitev, časa je le še deset dni.

Čeprav je Barceloni uspel presenetljivo (in za marsikoga nerazumljivo) dober poletni prestopni rok, vodstvo katalonskega ponosa ne more skriti, da je finančna situacija kluba še vedno zelo slaba. Po tem, ko so uspešno rešili večino svojih težav z registracijo novih igralcev, se na obzorju pojavlja nova velika težava.

Velik zaplet se je namreč zdaj zgodil še z registracijo Julesa Koundeja, za katerega so Katalonci Sevilli plačali 50 milijonov evrov.  Barcelona ima na voljo še deset dni, da uspešno registrira še zadnjo okrepitev, v nasprotnem primeru bi lahko Francoz postal prost nogometaš, Katalonci pa bi skozi okno vrgli vseh 50 milijonov evrov, ki so jih odšteli za odškodnino. Enako klavzulo ima v svoji pogodbi tudi Andreas Christensen, ki so ga uspešno registrirali.


Nekdanji osrednji branilec izgublja potrpljenje, saj bo zaradi finančnih težav novih delodajalcev izpustil tudi drugi krog domačega prvenstva, a pri Barceloni pravih rešitev v tem trenutku nimajo.


V nasldenjih dneh bo moralo priti vsaj do enega ali dveh večjih odhodov, če želijo Katalonci ostati znotraj dovoljenih okvirjev proračuna za plače, v vodo je medtem padel prestop Memphisa Depayja k Juventusu, na izhodnih vratih pa naj bi se nahajali Sergino Dest, Samuel Umtiti, Aubameyang in Martin Braithwaite, ki vztrajno zavrača odhod iz katalonske prestolnice.

Članki iz rubrike