Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 04.08.2022 12:41:38

Drama! Legendarni nogometaš Liverpoola močno udaril po Ronaldu: 'Nihče več ga noče!'

profimedia
Cristiano Ronaldo si z letošnjo prestopno sago ne dela uslug, mnenje o tem pa imajo tudi številni legendarni nogometaši.

Nazadnje se je oglasil Jamie Carragher, nekdanji legendarni branilec Liverpoola, ki je brez dlake na jeziku povedal, kaj si misli o Ronaldu: 'Od začetka sem mislil, da je njegova vrnitev v Manchester United bizaren prestop. Mislil sem si, da bo do takšne situacije prišlo, ne glede na to, kako dobro bo igral za United. Nikoli ne bo pristal, da bi bil druga violina v katerikoli ekipi, čeprav vsi vemo, da ni več isti nogometaš kot prej. Njegova kariera je tako dolga, ker je velik profesionalec, ampak pri teg letih več ni isti igralec kot prej,' je dejal Carragher in nadaljeval: 'V tem trenutku ga ne želi noben drug klub in mislim, da če bi vprašali ten Haga, ga tudi on več noče. Nisem prepričan niti v to, da ga tam želijo soigralci v klubu.'

Nekdanji branilec in zdajšnji popularni komentator na kanalu Sky Sports je tako jasno izrazil svoje mnenje o Ronaldu, ki je zahteval prestop iz Manchestra, vendar ga noben dovolj velik klub ni želel vzeti v svoje vrste, tako bo portugalski zvezdnik najbrž primoran ostati na Old Traffordu.

Članki iz rubrike