reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 28.07.2022 12:53:00

Drama na parkirišču! Trener in direktor kluba sta si skočila v lase, nekdo je pa vse snemal! (video)

Pri italijanskem nogometnem prvoligašu Torinu očitno vre. Amaterski videoposnetki, ki so zaokrožili po spletu, kažejo, kako je pred hotelom v avstrijskem Waidringu, kjer je ekipa na pripravah, zavrelo med direktorjem kluba Davidejem Vagnatijem in hrvaškim trenerjem Ivanom Jurićem, menedžer Marco Pellegri pa ju je skušal ločiti.

V videu je vidna in slišna predvsem agresivnost Vagnatija, ki ob agresivnem pristopu ni skoparil z vrsto psovk. Ko se osebe umaknejo vidnemu polju kamere, pa je slišati tudi večkrat krik "av".

Časnik La Stampa danes piše, da je bilo med Jurićem in Vagnatijem vedno napeto. Slednji naj bi bil tesen sodelavec predsednika kluba Urbana Caira. Tokrat pa naj bi bil razlog za spor prav to, da naj bi šel Jurić na pogovor k predsedniku, direktor kluba pa o tem ni bil obveščen. Jurić naj bi se pri predsedniku pritožil, ker v ekipo še ni dobil okrepitev, ki jih potrebuje za uspešno igranje.



Kakšen je bil razplet, ni povsem jasno. Vagnati je povedal, da sta se na koncu s trenerjem sporazumela. "Objela sva se. Jurić je velik trener," so ga povzeli mediji.

Tudi kakšne bodo posledice, je v tem trenutku nejasno, nekateri mediji na Apeninskem polotoku pa pravijo, da gre v ekipi za pravo živčno vojno, ki je posledica 10. mesta v lanskem prvenstvu.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike