Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 01.07.2022 17:38:36

Kot strela z jasnega! Velika okrepitev za Liverpool, tega se ni pričakovalo!

Zdelo se je, da so poletne aktivnosti Liverpoola že zaključene, vendar iznenada je za navijače redsov prišla vesela novica.

Liverpool je namreč podaljšal pogodbo z Mohamedom Salahom še za tri sezone. O Egipčanovi sagi s pogodbo pri klubu iz Anfielda se je govorilo že dolgo in vedno bolj se je zdelo, da do dogovora ne bo prišlo in da bo zvezdniški napadalec klub zapustil zastonj po naslednji sezoni. Njegove zahteve glede plače so bile enostavno prevelike in pri vodstvu kluba jih niso bili pripravljeni sprejeti, zato se je vedno bolj govorilo o tem, da je dogovor praktično nemogoč in da bo Liverpool ostal brez svojega najboljšega strelca.

Toda očitno je prišlo do nepričakovanega preobrata, o katerem ni bilo pred uradno objavo ne duha ne sluha. Salah je tako podaljšal pogodbo s klubom in bo še kar nekaj časa nadaljeval z uspešnimi igrami v dresu rdečih. Salah je ob podpisu pogodbe dejal: "Zelo sem vesel, da sem podpisal novo pogodbo s klubom. Zelo sem ponosen na to in upam, da bomo skupaj osvojili še veliko lovorik."

Ta novica pomeni veliko okrepitev za redse za naslednje sezone in kaže na to, da bo klub iz mesta na reki Mersey še nekaj časa lahko konkurenčen Manchester Cityju. 

Liverpool je podpis pogodbe pospremil tudi z zabavnim videom, v katerem Egipčan na telefonu prebira komentarje navijačev o tem, kako so razočarani, da bo zapustil klub, ob prebiranju teh pa se zgolj nasmehne in reče: "Salah ostaja."

Članki iz rubrike