stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 28.06.2022 21:42:54

Šok! Brazilski zvezdnik odhaja v London k temu velikanu, tega se ni pričakovalo!

profimedia
Brazilski krilni napadalec Raphinha, ki je v zadnjih sezonah odlično nastopal za Leeds je očitno na poti v Chelsea, kjer so se z njegovim sedanjim klubom dogovorili o njegovem prestopu.

Modri iz Londona naj bi po poročanju Fabrizia Romana za Brazilca Leedsu odšteli okoli 60 milijonov funtov z vštetimi dodatki, to ponudbo naj bi Leeds sprejel, sedaj pa se morajo pri Chelseaju še dogovoriti z nogometašem glede plače. Sicer je bil v zadnjih dneh kot favorit za podpis Raphinhe še en londonski klub in sicer Arsenal, vendar se je očitno v zadnjem trenutku vmešal njihov rival in jim odličnega krilnega napadalca vzel pred nosom.

V igri sta bila tudi Barcelona in Tottenham, vendar je bil Chelsea kot kaže bolj odločen in pripravljen plačati več denarja, očitno bo že kaj kmalu jasno, če bo do tega prestopa prišlo, ali pa se bo zalomilo ob pogovorih z igralcem. 25-letni krilni napadalec je sicer v lanski sezoni za Leeds na 36 tekmah dosegel 11 zadetkov in prispeval še tri asistence, do sedaj pa je zbral tudi že devet nastopov za brazilsko izbrano vrsto.

Zagotovo bo predstavljal veliko okrepitev za napad modrih, katere je pred kratkim zapustil Romelu Lukaku, ki je odšel na posojo nazaj k Interju, zanimivo pa bo videti ali nakup Raphinhe pomeni, da se Chelsea ne zanima več za Raheema Sterlinga, katerega se je tudi konkretno povezovalo s prestopom na Stamford bridge.

Članki iz rubrike