bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 12.06.2022 13:25:08

Bo Klopp držal obljubo in zapustil Liverpool?! Najnovejša okrepitev Liverpoola dviguje prah!

profimedia
Pred vrati Liverpoola je nova okrepitev.

Darwin Nunez naj bi bil že v kratkem predstavljen kot novi igralec Liverpoola, v javnost pa je prišlo nekaj podrobnosti prestopa in dogovora med angleškim velikanom in nogometaševim dozdajšnjim klubom Benfico.

Liverpool bo moral za Urugvajca odšteti 80 milijonov evrov, še dodatnih 20 naj bi Benfici v prihodnjih sezonah kapnilo na račun po zaslugi nekaterih bonusov.


Nunez bo tako postal najdražji nakup v zgodovini Liverpoola, to je bil do zdaj Virgil van Dijk s 84 milijoni, trenerju Jürgenu Kloppu pa bo še kako prav prišel v napadu, saj je na izhodnih vratih Sadio Mane.

Je pa prihajajoča okrepitev v javnosti poskrbela za kar nekaj prahu, kriva pa predvsem izjava Kloppa iz leta 2016. Nemec je ob prihodu v Anglijo med drugim dejal: "Ko kupite igralca za 100 milijonov evrov in se ta poškoduje, gre ves denar v nič. Ko se bo nogomet začel vrteti okoli takšnih številk, sem bom jaz umaknil. Drugi klubi lahko zapravljajo ogromne vsote denarja in kupovati najboljše igralce na svetu, ampak jaz si želim to početi na drugačen način. Vsak lahko osvaja lovorike, ampak obstaja tudi drugačen način."

Klopp se je s temi besedami obregnil ob takratni nakup Manchester Uniteda, ki je za Paula Pogbaja porabil 105 milijonov evrov in postal najdražji igralec angleške lige. Toda časi se spreminjajo, tovrstni prestopi niso več nobena redkost, zanimivo bi bilo videti, kako na vse skupaj danes gleda trener Liverpoola.

Značke: klopp, liverpool

Članki iz rubrike