bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 12.06.2022 10:41:15

Ante Vukušić razkril, zakaj je odšel v Kolubaro, ob tem pa še 'zbodel' Slovence!

ALESFEVZER.COM
Potem ko je pred letom in pol zapustil Olimpijo, je Ante Vukušić igral še za Steauo, Messino in Tuzla City.

V tem času so bile njegove predstave daleč od tistih, ki jih je kazal v zeleno-belem dresu. V sezoni 2019/20 je bil s 26 zadetki prvi strelec slovenskega prvenstva, odkar ga je zapustil, pa je zabil vsega dva gola.


V novi sezoni bo branil barve srbskega prvoligaša Kolubare iz Lazarevca. S tem prestopom je dvignil kar nekaj prahu v domovini in tudi v vseh sosednjih državah. Zdaj pa je pojasnil, kako je sploh prišlo do sodelovanja. "Prišel sem v klub z velikimi ambicijami, saj si želi izboriti nastop v Evropi. Gre za klub, ki si je v prejšnji sezoni prvič izboril igranje v najmočnejšem srbskem prvenstvu. Odgovorni imajo jasen cilj, želeli so pripeljati zveneče ime in izbor je padel name," je za hrvaške medije povedal Vukušić.

"Spremljali so me dve leti. Nikoli v svoji karieri, razen v Hajduku, nisem doživel takšnega spoštovanja, kot od ljudi iz Kolubare. Predsednik je prišel k meni v Sinj, pogovarjala sva se štiri, pet ur in se dogovorila," je hitel razlagati Vukušić, nato pa dodal: "Po hrvaški ligi je srbska druga najmočnejša na Balkanu." S tem je Vukušić med vrsticami povedal tudi, kaj si misli o slovenskem prvenstvu, za konec pa povedal: "Kolubara je ostala brez svojega najboljšega strelca iz prejšnje sezone in vsi so prepričani, da sem lahko na njegovi ravni. Vsem je jasno, da sem lačen zadetkov! Gre za zelo profesionalen klub in vsi, s katerimi sem govoril, so mi rekli, da je odlično organiziran."

Članki iz rubrike