Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.05.2022 13:27:16

Z Marakane v Stožice! Olimpija razkrila naslednjo okrepitev, gre za reprezentanta, ki bo močno ...

NK Olimpija
Olimpija pospešeno gradi ekipo za novo sezono. Litovski reprezentant bo močno zaostril konkurenco na desnem boku.


V zmajevem gnezdu ne oklevajo s sestavljanjem novega mozaika. Dan po končani sezoni in dva dni po prvi okrepitvi poletnega prestopnega roka, ki je prišla v obliki vratarja Denisa Pintola, so pri Olimpiji razkrili ime naslednjega nogometaša, ki bo po novem nosil zeleno-beli dres.


Iz beograjskega Voždovaca je v slovensko prestolnico prispel 24-letni bočni branilec Justas Lasickas. Gre za litovskega reprezentanta, ki je barve srbskega prvoligaša branil od leta 2019, pred tem pa je v poljski prvi ligi igral za Jagiellonio iz Bielstoka; klub, iz katerega je v Maribor prispel prvi strelec slovenskega prvenstva Ognjen Mudrinski.




»Vesel sem, ker smo lahko v Ljubljano pripeljali nogometaša, ki je odigral že več kot 30 tekem za reprezentanco svoje države. Justas je igralec, ki se povsem sklada z našo filozofijo nogometne igre. Dejansko smo krvavo potrebovali takšnega nogometaša. Dobili smo hitrega nogometaša, ki je sposoben 90 minut odigrati na zelo visoki ravni. Ne dvomim, da bo Lasickas predstavljal dodano vrednost naši ekipi. Navsezadnje smo ga spremljali zadnjih šest mesecev in se prepričali, da gre za nogometaša, ki ga Olimpija ta hip še kako potrebuje,« je novinca v Ljubljani pozdravil športni direktor Olimpije Mladen Rudonja.


Lasickas se dobro znajde tudi na položaju krilnega napadalca, v pravkar končani sezoni je bil standardni član udarne enajsterice Voždovaca, ki je na koncu zasedel peto mesto v srbski superligi, zadnjo tekmo pa je pred dnevi odigral na vroči Marakani, ko so nogometaši Crvene zvezde v zadnjem krogu sezone potrdili naslov državnih prvakov. Lasickas se je Olimpiji kot prost nogometaš pridružil s pogodbo, ki velja do poletja 2024.

Članki iz rubrike