stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 23.05.2022 11:52:52

To so besede, ki ne bodo všeč Mariborčanom: Mudrinski spregovoril o svoji prihodnosti ...

alesfevzer.com
Bo Ognjen Mudrinski ostal nogometaš Maribora tudi v naslednji sezoni?

Najboljši igralec slovenske prve lige in najboljši strelec slovenskega državnega prvenstva Ognjen Mudrinski je včeraj morda odigral svojo zadnjo tekmo za Maribor. Robustni srbski napadalec je ob zmagi nad Muro zabil še svoj 17. gol v sezoni. Morda svojega zadnjega v vijoličastem dresu. 

30-letnik je bil namreč v tej sezoni posojen v Ljudski vrt s strani poljskega prvoligaša Jagiellonie, njegova prihodnost pa je v tem trenutku zelo negotova. Navijači so mu sicer skandirali "Mudri ostani," toda kot vse kaže je bolj malo možnosti, da bo Mudrinski tudi v naslednji sezoni razveseljeval vse, ki se jim po žilah pretaka vijoličasta kri. 

"Vesel sem, ker navijači želijo, da ostanem. To pomeni, da sem naredil dobro stvar. Tako za klub kot zase. Skozi celotno sezono sem bil osredotočen nase, na svoje igre. Obstajajo ljudje, ki skrbijo za to, kje bom nadaljeval kariero. V prvi vrsti imam še vedno veljavno pogodbo z Jagiellonio, ki me s tem klubom veže še za leto dni. Kaj se bo s tem zgodilo, ne vem. Bomo videli. Usedli se bomo, se pogovorili. Imamo čas, da vidimo, kaj je najboljše za vse," je dejal Mudrinski. 

In pristavil: "Grem na počitnice za 10 dni. Ugasnil bom telefon, da ne dobim niti enega sporočila. Ker to v zadnjem času je bilo res noro. Seveda ne morem reči, da mi ne prija vse to zanimanje drugih klubov. A ponavljam: Obstajajo ljudje, ki so zadolženi za mojo kariero. Jaz sem osredotočen na igrišče. Najprej si želim dobro spočiti, potem pa bomo videli. Najprej moram videti, kakšna je situacija na Poljskem, kaj si oni mislijo o vsem skupaj. Z njimi imam pogodbo. Bomo videli, vse je še odprto." 

Članki iz rubrike