kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 23.05.2022 11:03:54

Mura razkrila novi orožji! Na 12 tekmah je dosegel 15 golov …

alesfevzer.com
Prekmurci v svoje vrste privabili napadalno usmerjena igralca.

V Fazaneriji so začeli zagnano sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono. Po odhodih Jana Gorenca, Klemna Šturma in Marka Zalokarja so Prekmurci razkrili še prvi okrepitvi – iz Aluminija se je v Mursko Soboto preselil Martin Šroler, iz Krke prihaja Josip Majić.

Martin Šroler je 23-letni napadalno usmerjeni vezist, ki je nase opozoril v dresu zdaj že nekdanjega prvoligaša iz Kidričevega. V spomladanskem delu sezone in na štirinajstih tekmah dosegel štiri zadetke, pred tem je bil član hrvaških klubov Gorica, Inter Zaprešić in Sesvete. V Sloveniji je branil tudi barve mladinske ekipe Kopra in v sezoni 2016/17 vknjižil tudi nastop za člansko ekipo. Pogodbo je podpisal do 31. maja 2025.

Josip Majić je 27-letni napadalec, ki je v drugem delu prvenstva v dresu Krke blestel v slovenski drugoligaški druščini. Sedemindvajsetletni Dalmatinec je bil izjemno učinkovit, na 12 tekmah je dosegel kar 15 zadetkov in prispeval dve podaji, v polno ni zadel le na treh preizkušnjah. Črno-belim je obljubil zvestobo do 31. maja 2024, v preteklosti je bil član hrvaške Gorice, Zadra, Hrvatsega dragovoljca, zagrebške Lokomotive, Širokega Brijega, igral je tudi za nemška SV Lippstadt 08 in SC Paderborn II.

Članki iz rubrike