Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.05.2022 11:11:43

Kaj se dogaja?! Mbappe podaljšal, kmalu zatem pa udarila novica: Odhaja človek, ki ...

Francoski prvak v nogometu, pariški PSG, je v soboto polnil časopisne stolpce z novico o podaljšanju pogodbe s Kylianom Mbappejem. Danes pa francoski mediji poročajo, da klub zapušča športni direktor Leonardo. Ta je zaradi tega v soboto zvečer že manjkal na klubskem slavju ob novi zvezdici za osvojeno prvenstvo.

Zdaj 52-letni nekdanji brazilski reprezentant je bil športni direktor kluba že med leti 2011 in 2013, nazadnje pa od leta 2019. Odšel naj bi zaradi slabih rezultatov, v kratkem pa naj bi vodstvo kluba vrata pokazalo tudi trenerju Mauriciu Pochettinu.


Pred tem je odmevalo triletno podaljšanje z Mbappejem, ki je v soboto proti Metzu dosegel tri gole, a je zanj veljalo, da odhaja k madridskemu Realu. Ta bi v Španijo odšel brez odškodnine, saj se mu je pogodba v Parizu iztekla. Zgodba še vedno buri duhove.

V vodstvu španske lige so napovedali celo pritožbo pri Evropski nogometni zvezi, pa tudi pri pristojnih finančnih in davčnih službah v Franciji in Evropski uniji. Po prepričanju Špancev ima francoski klub velike dolgove, z denarjem lastnikov pa na ta način spodkopava gospodarsko stabilnost nogometa, integriteto športa in ogrožajo tisoče delovnih mest.

Značke: nogomet, francija

Članki iz rubrike