Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

rb
rb
6 22.05.2022 00:08:52

Suspenz v Fazaneriji! Mura iz ekipe umaknila igralca, ki je odklonil igrati proti Mariboru! Ker odhaja v Maribor …

Aleš Cipot
Kdo bo v prekmursko-štajerskem obračunu branil soboško mrežo?

Napeto ozračje v pričakovanju odločitve o naslovu prvaka na sončni strani Alp je dobilo dodatno razsežnost. Oziroma predvsem odštevanje do prekmursko-štajerskega derbija v Fazaneriji. Iz soboškega prvoligaša so v zadnjih minutah sobote namreč sporočili, da je vratar Marko Zalokar zaradi hujših kršitev pogodbe suspendiran in umaknjen iz ekipe.

"Zoper Marka Zalokarja je bila zaradi hujših kršitev profesionalne pogodbe podana prijava na disciplinsko komisijo DNŠ Mura. Ta je igralcu izdala sklep o suspenzu. Zalokar je suspendiran in umaknjen iz ekipe, ker se je, po njegovi izjavi, dogovoril za podpis pogodbe z Mariborom in odločno odklonil igranje na tekmi 36. kroga prve lige Telemach, ko v Fazaneriji gostuje Maribor.

Zalokarju je bila pred tedni ponujena nova pogodba, a žal do podaljšanja sodelovanja ni prišlo. Dan pred tekmo je klub obvestil, da bo kariero nadaljeval v Mariboru, posledično pa je večkrat odklonil poziv k temu, da odigra današnjo tekmo.

Ne glede na neprijetno situacijo imamo v klubu pripravljeno rešitev in smo maksimalno motivirani za tekmo, kjer bomo storili vse, da na pravi način odgovorimo na takšne in drugačne distrakcije," so zapisali črno-beli, ki so se tako znašli v velikih težavah.

In kdo bo potemtakem čuval mrežo Prekmurcev? Matko Obradović se po dolgi odsotnosti resda vrača v ritem treningov, vendar v drugem delu sezone še ni branil, s poškodbo se ubada tudi Marin Ljubić, kar bržčas pomeni, da bo med vratnicama 17-letni in 190 centimetrov visoki Vid Šumenjak. Ali pa morda vratar mladinske ekipe Lan Erjavec ...

zalokar mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike