stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 18.05.2022 12:10:39

Ufff, kako direktno! Čeferin o Realu s pojasnilom, ki vam bo dalo misliti: Če bi se mi ...

Profimedia
Pojasnilo Aleksandra Čeferina je obkrožilo svet.

Aleksander Čeferin se skupaj s sodelavci pripravlja na zaključni spektakel v ligi prvakov. V soboto, 28. maja, bo na sporedu veliki finale, v katerem se bosta pomerila Liverpool in Real Madrid. Slednji je v izločilnih bojih izločil same evropske velikane, številni so ga že zdavnaj odpisali, a se je vedno znova in znova vrnil v igro in prišel vse do zadnje in najpomembnejše tekme v sezoni.


Hkrati pa je Real klub, ki z Uefo, ki med drugim bdi tudi nad ligo prvakov, bije pravo bitko. Gre namreč za enega od ustanoviteljev superlige, ki je sicer ekspresno hitro končala na smetišču zgodovine, čeprav vodilni možje Reala, Barcelone in Juventusa še zmeraj vztrajajo, da novonastalo tekmovanje še ni doživelo klavrn konec.

Uefa s slovenskim predsednikom na čelu je omenjeni trojici napovedala sodno bitko, kako pa sam gleda na to, da bo Real zdaj igral v finalu lige prvakov? "Jaz gledam na to profesionalno, imam kar dobre živce. Bo že prišel čas, ko se bodo te stvari razčistile, zagotovo pa se ne bodo na igrišču," je bil Aleksander Čeferin jasen v pogovoru za 24ur.com in dodal: "Nimam težav z Realom, jasno, trenutno nimam kontaktov z vodstvom kluba. Je pa uvrstitev Reala v finale lige prvakov dokaz, kako čisto je Uefino tekmovanje. Če bi se mi vmešavali, če bi skušali komu pomagati ali koga depriviligirati, zagotovo ne bi bil Real v finalu in zagotovo ne bi bila Barcelona v finalu ženske lige prvakov."

Članki iz rubrike