Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2022 13:00:41
Deli članek:

Uh, kaj bi dali MARIBORČANI, da bi še igral v VIJOLIČASTEM! Izjemno PRIZNANJE za nekdanjega člana... (foto)

fb

Ljubljančan je bil pomemben del ekipe vijoličastih potem pa je odšel...

Ljubljančan Dino Hotić, ki je iz Brava že pred desetimi leti odšel v Maribor ima za seboj sijajno sezono v najboljši belgijski ligi. Dino igra za Cercle Brugge in razglasili so ga za najboljšega igralca kluba v sezoni 2021/22. Cercle Brugge je sezono končal na desetem mestu 18-članske lige. Hotić je v tej sezoni na 35 tekmah dosegel sedem zadetkov, bolj pomembno pa je, da je dodal še 11 podaj za zadetek, kar ga uvršča pod vrh lestvice asistentov v ligi. 

Hotić se je vsem v klubu, posebej pa navijačem, zahvalil za priznanje, ki ga je dobil. V belgijski ligi igra opazno vlogo, potem ko je pred dvema letoma tja odšel iz Maribora. 
Zanimivo, da Hotića slovenski selektor ni klical v reprezentanco, zato se je Dino, ki ima tudi potni list BiH, odločil, da poskusi z igranjem za reprezentanco BiH. 

Toda kot kaže ga je prezrl tudi selektor BiH Bolgar Ivajlo Petev, saj ga ne kliče v izbrano vrsto BiH za katero je Dino dvakrat sicer že igral. Dino je igral za vse mlajše reprezentančne selekcije Slovenije.