volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 09.05.2022 09:16:49

UFF, KAKŠNE BESEDE: Mariborčani prepričani, da je prvenstvo NEREGULARNO!?

alesfevzer.com
Pri Mariboru so jezni.

Vijoličasti so si s porazom v Spodnji Šiški dodobra zakomplicirali življenje. Izgubili so namreč prvo mesto na prvenstveni lestvici, v zadnjih dveh krogih bodo tako morali dočakati spodrsljaj Kopra, če bodo želeli osvojiti šestnajsti naslov slovenskega državnega prvaka. 

Trener Maribora Radovan Karanović je bil po tekmi razumljivo slabe volje. Priznal je, da je bila njegova ekipa zelo slaba, toda zelo glasno je okrcal tudi sodnike. Še več, s svojimi besedami je namignil, da je prvenstvo neregularno in da se morajo Mariborčani boriti ne samo s svojimi nasprotniki, temveč tudi s sodniško organizacijo. 

Na vprašanje, kaj je rekel fantom v garderobi, je Karanović odgovoril z zelo pomenljivimi besedami. "Zagotovo nisem želel vnašati še slabše energije. Vsakemu posamezniku sem dal roko. Narediti moram vse, da fante čim prej vrnem v psihloško dobro stanje, kajti prvenstvo še ni izgubljeno. Želim, da se stvari odločijo na nogometnem igrišču. Da prvak postane tisti, ki si to zasluži na nogometnem igrišču. Nič drugega si ne želim. Do tekme z Aluminijem bom naredil vse, da bomo videti tako kot se spodobi. Ne glede na to, da sem proti Bravu prejel drugi rumeni karton in da ne bom mogel tekme voditi s klopi. V vsakem primeru se bomo, tudi zaradi poslovilne tekme Marcosa Tavaresa, potrudili, da bomo na igrišču videti maksimalno," je dejal besede. 

Da je z željami o tem, da se stvari odločijo na nogometnem igrišču, mislil na sodnike, verjetno ni treba posebej poudarjati ... 

Članki iz rubrike