sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 15.04.2022 16:00:36

Še en ŠKANDAL v Barceloni! Bizarnemu dogajanju se SMEJI VES SVET! To je razlog, da so ZAPUSTILI STADION!

Profimedia
Navijači katalonskega ponosa so protestno zapustili tribune Camp Noua.

Eintracht iz Frankfurta je v četrtfinalu lige Europa poskrbela za senzacijo, ko je sredi Katalonije na kolena spravil slovito Barcelono. Nemci so z minimalno zmago (3:2) kronali remi, ki so ga izvlekli na domačem stadionu, v polfinalu lige Europa pa jih čaka angleški West Ham.


Vsaj toliko presenetljivi, kot so bili prizori na zelenici Camp Noua, pa so bili tudi tisti na njegovih tribunah. Že v četrtkovem jutru je postalo jasno, da nemški navijači pripravljajo množičen obisk katalonske prestolnice, na koncu pa naj bi se jih po ocenah v Barceloni zbralo kar 30 tisoč. Vse lepo in prav, če ne bi najbrž vseh 30 tisoč prišlo tudi do svoje vstopnice za ogled tekme. Morje navijačev v belem je na koncu celo preglasilo domače občinstvo, prizori so šokirali nogometno javnost, dan po tekmi pa iz Barcelone prihajajo novice o tem, kaj se je pravzaprav zgodilo.

Navijači katalonskega ponose, ki so lastniki sezonskih vstopnic, so s preprodajo omogočili vstop Nemcem, do bizarne situacije pa je prišlo tudi med polčasom obračuna. Najglasnejši podporniki blaugrane so protestno zapustili tribune, sporočilo protesta pa je letelo proti 'nezvestim' navijačem, ki so svoje vstopnice prodali za nekaj evrov dodatnega zaslužka. Navijaška skupina se je sredi drugega polčasa vrnila, ko je videla, da domači ekipi kaže izredno slabo, a je bilo takrat že prepozno. Vodstvo kluba je medtem sprožilo preiskavo, saj želijo lastnikom sezonskih kart, ki so jih pustili na cedilu, v prihodnje onemogočiti nakupe vstopnic.

Članki iz rubrike