Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2022 12:25:13
Deli članek:

HAHAHA! Zvezdnik Reala SE JE NORČEVAL iz Barcelone, splet pa je PONOREL (FOTO)

Profimedia

Barcelona je v četrtfinalu lige Europa doživela še en hud udarec, kakršnih je bilo v tej sezoni kar precej.

Včerajšnja blamaža Kataloncev na domačem stadionu še vedno odmeva. Eintracht iz Frankfurta je zabaval svoje številne navijače in nogometne ljubitelje po vsem svetu, obenem je šokiral domače privržence. Na Camp Nouu je vodil že s 3:0, na koncu pa uspel preprečiti favoriziranemu tekmecu, da bi se povsem vrnil v igro.

Barcelona se je tako poslovila še od drugega evropskega tekmovanja, v sezoni za v pozabo pa bo več kot očitno ostala brez lovoriko. Kanal 'Footy Things' je vse to izpostavil in grafično ponazoril: Katalonci so v skupinskem delu izpadli iz lige prvakov, v četrtfinalu iz lige Europa, v polfinalu so pokleknili v španskem superpokalu, v kraljevem pokalu celo že v osmini finala, v domačem prvenstvu pa imajo 12 točk zaostanka za madridskim Realom.

Profimedia


Jasno je, da je v taboru največjega tekmeca nadvse prešerno vzdušje. Neuspeh Barcelone je med navijači, igralci in vodilnimi možmi Reala enako navdušujoč kot lastni uspeh. Brazilski branilec kraljevega kluba Eder Militao je tako prej omenjeno objavo 'Footy Thingsa' komentiral s smeškotom, ki se smeji do solz.

Militao je za svojega smeškota v kratkem času prejel 11.000 všečkov, ogromno je bilo tudi drugačnih odzivov. Tudi povsem nasprotnih, denimo od navijačev Barcelone, češ da je nemara pozabil, da je nedavno njihova ekipa deklasirala Real v Madridu kar s 4:0.