Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2022 10:59:20
Deli članek:

NESRAMNA POTEZA! Angleži RAZJARJENI, kamere pokazale, kaj je Savić naredil igralcu Cityja (video)

Profimedia

Bilo je zelo vroče.

Tekma med Atleticom iz Madrida in Manchester Cityjem se je v sodnikovem podaljšku skorajda spremenila v boksarski obračun. Živčni nogometaši rdeče-belih so namreč po prekršku Felipeja nad Philom Fodenom povsem ponoreli, prišlo je do prerivanja in skorajda do fizičnega obračuna. Slovenski reprezentant je sicer poskušal stvari umiriti, toda nekateri njegovi soigralci so bili zelo borbeno razpoloženi. 

Profimedia
Še najbolj črnogorski reprezentant Stefan Savić, ki ga je povsem iz tira vrglo obnašanje Fodena. Slednji se je namreč najprej od bolečin zvijal izven igrišča, potem, ko je ugotovil, da se bo v tem primeru tekma hitro nadaljevala, pa se je začel valjati v notranjost igrišča. In Savić tega ni dobro sprejel. Črnogorec ga je vlekel dol z igrišča in to je bil povod za množično prerivanje. Med prerivanjem je bil Savić najbolj razgret, v enem trenutku pa se je skregal tudi z Jackom Grealishem, s katerim sta se prepirala tudi že na prvi tekmi. Savić ga je prijel za lase in ga 'pocukal', kar so zabeležile tudi kamere, delivci pravice pa kot vse kaže tega niso videli. Saviću so sicer pokazali rumeni karton zaradi nešportnega vedenja, a bi mu lahko tudi rdečega. 

Kako je bilo vse skupaj videti, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če se vam videoposnetek ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ