podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

STA
STA
0 29.03.2022 21:02:37

Lani s(m)o TREPETALI za njegovo ŽIVLJENJE, danes je na istem stadionu SPET ZABIL!

Reuters
Dve od treh tekmic Slovenije v letošnji nogometni ligi narodov, Srbija in Norveška, sta danes igrali prijateljski tekmi. Srbi so izgubili na Danskem z 0:3, Norvežani pa so doma gladko, kar z 9:0 odpravili Armenijo.

V Koebenhavnu na stadionu Parken se je še na svoji drugi zaporedni tekmi po vrnitvi v izbrano vrsto po lanskem srčnem napadu med strelce vpisal Christian Eriksen, ki je prispeval tretji zadetek na tekmi proti Srbiji v 57. minuti. Tokrat je zadel prav na stadionu, kjer se je med lanskim evropskim prvenstvom zgrudil.

Pred tem sta sicer za Dansko zadela še soigralec Josipa Iličića pri Atalanti Joakim Maehle v 15. in Jesper Lindstrom v 53. minuti in tako prispevala levji delež k prvemu porazu selektorja Dragana Stojkovića Piksija na klopi Srbije.


Ob Švedski druga skandinavska tekmica Slovenije v ligi C lige narodov Norveška pa je brez težav odpihnila Armenijo, potem ko je ta že v 17. minuti ostala z igralcem manj na igrišču.

Že v prvem polčasu sta po dva gola dosegla Erling Haaland (enkrat je tudi podal za gol) in Joshua King, enega pa Kristian Thorstvedt. V 58. minuti je King dopolnil "hat-trick", Mats Daehli pa je v osemdeseti zadel že za 7:0. Alexander Sorloth je v 86. in 91. minuti je postavil končni izid.

Hrvaška, ki je v soboto v Dohi proti Sloveniji igrala 1:1, je tokrat z 2:1 premagala Bolgarijo, potem ko je za slednjo najprej v drugem polčasu zadel Kiril Despodov, soigralec Žana Karničnika in varovanec Anteja Šimundže pri Ludogorcu, za Hrvaško pa sta bila uspešna Luka Modrić z bele pike in Andrej Kramarić.

Članki iz rubrike