bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.02.2022 12:17:25

Navijači CRVENE ZVEZDE šokirali svet s koreografijo: Pokopališče v barvah UKRAJINE!? (foto + video)

Profimedia
Crvena zvezda je včeraj dobila večni derbi s Partizanom.

Srbska prestolnica je danes rdeče-bela. Nogometaši Crvene zvezde so včeraj na svojem stadionu Rajko Mitić na večnem derbiju z 2:0 premagali svoje najhujše rivale in se Partizanu približali na zgolj 2 točki zaostanka. 

A bolj kot samo dogajanje na igrišču svet danes govori o dogajanju na tribunah. Tokrat o najglasnejših navijačih Crvene zvezde. Delije so namreč pred začetkom dvoboja razvile velikansko koreografijo čez celo severno tribuno, na njej pa je bilo zelo pomenljivo sporočilo - pokopališče. Ker je bila koreografija v modro-rumeni kombinaciji, so mnogi prepričani, da so Delije namigovale na ukrajinsko pokopališče. 

delije
Profimedia
Jasno, da so bili navijači Crvene zvezde zaradi te koreografije deležni številnih kritik, toda sami pravijo, da koreografija ni bila na nikakršen način povezana z Ukrajino, temveč da je bila koreografija povezana s sceno iz legendarnega filma Maratonci tečejo poslednji krog. Sceno, v kateri se pojavi stari dedek, ki naj bi že umrl in reče "Dober večer" ter tako prestraši 'grobarje', da slednji zbežijo. V obrambo Delijam je treba povedati, da se je v koreografiji prav tako pojavil lik dedka in da je bilo pod koreografijo napisano "Dobro veće." 

Kako je bilo vse skupaj videti, si lahko ogledate v priloženih videoposnetkih. Prav tako si lahko v priloženem videoposnetku ogledate sceno iz filma Maratonci tečejo poslednji krog. 

Članki iz rubrike