računalnik, ženska, spletna prevara Svet24.si

V ljubezen 49-letne Hrvatice s Turkom se je ...

zdravniki Svet24.si

Covidni dodatki: Toliko po novem pravilniku ...

sova, rusija, vohunjenje Necenzurirano

Skrivnost stavbe, kjer je bil štab ruskih vohunov

plavajoce mobilne hise ljubljanica-pl003 Reporter.si

Jankovićevi stari znanci so se omastili: bivša ...

doncic Ekipa24.si

Kako se je iskrilo! Pomočnik Detroita želel ...

konec Njena.si

Sanjski moški: Blaž in Arijanna skupaj smučata,...

avdic obrez Ekipa24.si

Umrl od smeha!!! Morate videti to noro ...

nu
nu
0 24.02.2022 14:47:34

Verbičev trener sprejel NORO ODLOČITEV in BRUTALNO UDARIL po idiotih, ki so začeli vojno

Profimedia
Ukrajino je zajela vojna, ruske vojaške sile so iz vseh strani vdrle v to državo, v kateri se je šport seveda povsem zaustavil.

Vsaj trideset dni bodo športne arene samevale, kaj bo po tem, nihče ne ve. Ruska invazija na Ukrajino je šokirala, ne le Ukrajincev, ampak ves svet. Po številnih eksplozijah tekom dne, so Ukrajinci začeli s preštevanjem mrtvih in ranjenih, tuji športniki v luči tega iščejo izhod iz vojnega območja.

A ne vsi. Legendarni romunski strateg, sicer trener kijivskega Dinama, katerega član je tudi slovenski reprezentant Benjamin Verbič, Mircea Lucescu, je ubral povsem drugo pot. Niti približno ne misli zapustiti ukrajinske prestolnice.


"Ne bom zapustil Kijiva. Ne bom pobegnil v Romunijo. Nisem strahopetec. Upam, bo vojne, ki so jo začeli idioti, ti veliki ljudje brez pameti, kmalu konec. Nikoli si nisem mislil, da lahko pride do tega," je dejal 76-letni Lucescu.

Odprava kijivskega Dinama se je v ponedeljek vrnila iz turške Antalye, kjer so opravili del priprav za spomladanski del. Igralci so zdaj s svojimi družinami v Kijivu, v Dinamovem vadbenem centru, in čakajo na nadaljnji potek dogodkov. "Kako bi lahko zapustil mesto? Kakšen primer bi dal drugim in kaj bi s tem povzročil - strah, paniko? Tega pač ne morem narediti," je še dodal Romun.

Ukrajinska liga bi se sicer morala nadaljevati ta konec tedna. Na lestvici ima vodilni Šahtor dve točki prednosti pred Dinamom.

Članki iz rubrike