Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.02.2022 14:47:34

Verbičev trener sprejel NORO ODLOČITEV in BRUTALNO UDARIL po idiotih, ki so začeli vojno

Profimedia
Ukrajino je zajela vojna, ruske vojaške sile so iz vseh strani vdrle v to državo, v kateri se je šport seveda povsem zaustavil.

Vsaj trideset dni bodo športne arene samevale, kaj bo po tem, nihče ne ve. Ruska invazija na Ukrajino je šokirala, ne le Ukrajincev, ampak ves svet. Po številnih eksplozijah tekom dne, so Ukrajinci začeli s preštevanjem mrtvih in ranjenih, tuji športniki v luči tega iščejo izhod iz vojnega območja.

A ne vsi. Legendarni romunski strateg, sicer trener kijivskega Dinama, katerega član je tudi slovenski reprezentant Benjamin Verbič, Mircea Lucescu, je ubral povsem drugo pot. Niti približno ne misli zapustiti ukrajinske prestolnice.


"Ne bom zapustil Kijiva. Ne bom pobegnil v Romunijo. Nisem strahopetec. Upam, bo vojne, ki so jo začeli idioti, ti veliki ljudje brez pameti, kmalu konec. Nikoli si nisem mislil, da lahko pride do tega," je dejal 76-letni Lucescu.

Odprava kijivskega Dinama se je v ponedeljek vrnila iz turške Antalye, kjer so opravili del priprav za spomladanski del. Igralci so zdaj s svojimi družinami v Kijivu, v Dinamovem vadbenem centru, in čakajo na nadaljnji potek dogodkov. "Kako bi lahko zapustil mesto? Kakšen primer bi dal drugim in kaj bi s tem povzročil - strah, paniko? Tega pač ne morem narediti," je še dodal Romun.

Ukrajinska liga bi se sicer morala nadaljevati ta konec tedna. Na lestvici ima vodilni Šahtor dve točki prednosti pred Dinamom.

Članki iz rubrike