Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.02.2022 09:54:50
Deli članek:

GROZLJIVO! Reprezentant ženo peljal na koncert, potem pa jo je nekdo USTRELIL v glavo (VIDEO)

Devetindvajsetletno manekenko Cristino Vito Arando, ženo nogometaša Ivana Torresa, so odpeljali v bolnišnico, kjer so ji skušali rešiti življenje. Žal neuspešno.

Šokantna novica prihaja iz Paragvaja, kjer je prišlo v nedeljo zvečer do streljanja. Lokacija: amfiteater Jose Asuncion Flores na obronkih metropole, v letoviške mestecu San Bernardino ob jezeru Ypacarai. V okviru tradicionalnega festivala "Ja'umina" je bila na odru kolumbijska skupina El Binomio de Oro. Potem je začelo pokati, ljudje so v paniki vreščali, grozljiva drama pa se je v resnici dogajala v VIP-prostoru.


Tam sta bila tudi nogometaš - nekdanji mladi in občasni članski reprezentant Paragvaja - in njegova žena. Eden od metkov je njo zadel v glavo. Zdravniška ekipa jo je ekspresno hitro odpeljala iz kraja dogodka, v bolnišnici so jo vsaj 25 minut po zastoju srca skušali vrniti v življenje. "Umrla je po številnih poskusih, da bi rešili življenje," je dejala Yolanda Gonzalez, direktorica državne bolnišnice Itaugua.

Torres je doživel šok, a ni bil poškodovan. V streljanju je umrl še en človek, štirje so bili ranjeni. Po poročanju paragvajskih medijev je šlo za obračun kriminalnih tolp, glavna tarča pa je bil lokalni prekupčevalec drog Ederson Salinas Benitez.


Torres in Cristina sta bila poročena deset let, imela sta tri otroke. Pred novim letom je ona javno objavila, kako razmišlja o razhodu, da potrebuje čas za sebe. Skupen obisk koncerta je bil morda znak, da sta vendarle iskala rešitev za njuno vezo, ki pa se je zdaj končala na najbolj brutalen način.



Ivan Torres je član najtrofejnejšega paragvajskega kluba Olimpie, pred tem je nosil dres največjega (tudi mestnega) tekmeca Cerra Portena.