pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 21.01.2022 15:05:44

V Manchestru ZAVRELO! KRIZNI SESTANEK vodstva, Cristiano Ronaldo pa na IZHODNIH VRATIH!

PROFIMEDIA
Z njim se bo sestal izvršni direktor kluba Richard Arnold.

Zdaj že ptički na vejah čivkajo, da se vrnitev Cristiana Ronalda na Old Trafford ni izšla po željah obeh vpletenih strani. Portugalski zvezdnik je sicer imel nekaj svetlih trenutkov, Rdeče vrage je v svojem slogu reševal z odločilnimi zadetki v najbolj napetih trenutkih, a je bil gledano v celoti njegov prispevek drugačen, celo obraten od želenega.


Odnosi v slačilnici se tudi s prihodom novega (začasnega) stratega Ralfa Rangnicka niso izboljšali, kvečjemu se je pojavilo še več razpok, Ronaldo pa naj bi tako že pred dnevi vodstvu kluba postavil ultimat; če ga želijo obržati v klubu, ga morajo vključiti v pomembnejše kadrovske odločitve.


Ronaldo je pred dnevi izrazil tudi nezadovoljstvo nad mlajšimi soigralci, ki po njegovem mnenju ne znajo ceniti nasvetov izkušenejših kolegov, vse skupaj je sprožilo nove zdrahe v garderobi Manchestra, pestro je bilo tudi ob zmagi nad Brentfordom, ko Portugalec ni bil zadovoljen s svojo zamenjavo.


Iz Manchestra zdaj prihajajo novice, da naj bi vodstvo kluba že sklicalo krizni sestanek, na katerem je bila glavna tema prihodnost Cristiana Ronalda. Izvršni direktor kluba Richard Arnold naj bi se v najkrajšem možnem času sestal tudi s Portugalcem, ob tem pa se najverjetnejši scenarij zdi tisti, v katerem bo Ronaldo konec sezone še drugič (in tokrat najverjetneje tudi zadnjič) slekel dres kluba, v katerem se je izstrelil na evropsko nogometno sceno.

Članki iz rubrike