Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 18.01.2022 10:47:09

NAJVEČJA KRAJA! Noro, kaj so naredili Milanu - sodniki so se OPRAVIČILI, a rezultat ostaja! (video)

Neverjeten dogodek na tekmi italijanskega prvenstva.

Milan bi v ponedeljek zvečer lahko vsaj začasno prevzel vodstvo pred Interjem na lestvici serie A, vendar mu je na domačem igrišču uspelo izgubiti 1:2 proti skromni Spezii. A to je le en vidik neverjetnega razpleta tekme, na kateri so rdeče-črni prejeli zadetek v 96. minuti, pred tem pa so bili v 93. minuti prepričani, da so dosegli zmagovitega. Vse zaradi neverjetne, resnič0 neverjetne napake glavnega sodnika. Temu se je primerilo nekaj, kar bo tudi njega izjemno drago. 

Milan je bil v napadu, ob posredovanju nad Antejem Rebićem pa je žoga prišla do povsem samega Juniorja Messiasa. Ta je lepo zadel, toda kaj ko je sodnik šokiral vse, ko je zapiskal prekršek nad Rebićem. Ko je videl, kaj je storil, se je sodnik takoj začel opravičevati, a bilo je prepozno. In stvari so postale še hujše. V divjem lovu Milana, da bi zadel še enkrat za 2:1, je v protinapadu zadela Spezia za 1:2. Sodnik se je zato po tekmi povsem zlomil, nekateri igralci Milana so ga kljub veliki jezi celo tolažili. 

Po tekmi se je delivec pravice (in tokrat krivice) še enkrat opravičil vsem, opravičila se je tudi italijanska sodniška organizacija in napovedala hude sankcije. A Milanu bo to le malo pomagalo. In vprašanje, kolikokrat v tej sezoni se bo še spomnil tega neverjetnega dogodka. Ki si ga lahko pogledate v posnetku spodaj.  

Značke: milan, spezia, sodnik

Članki iz rubrike