nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 16.01.2022 09:19:46

DRAMATIČNI PRIZORI na tekmi v Sevilli, po zadetku iz kota je PADEL KOT POKOŠEN in sodnik je PREKINIL tekmo (VIDEO)

Profimedia
Tekma osmine finala španskega kraljevega pokala med Betisom in Sevillo je bila še pred koncem prvega polčasa prekinjena.

Obračuni mestnih tekmecev iz Seville so vselej vroči oziroma na robu incidenta, a tokrat so šle stvari predaleč. Potem ko je Sevilla v 35. minuti preko nekdanjega soigralca Josipa Iličića Papuja Gomeza povedla, je navijače na stadionu Benito Villamarin le štiri minute pozneje v delirij spravil francoski vezist Nabil Fekir, ki je izenačujoči zadetek dosegel neposredno iz kota. V trenutkih prešernega slavja zelenih, je kot pokošen po tleh padel nogometaš Seville Joan Jordan. Kot se je izkazalo, je v trenutkih navijaške eksplozije po izenačujočem zadetku eden od barabinov na tribuni proti igralcu nasprotne ekipe vrgel železno palico - in ga z dobro odmerjenim metom tudi zadel v glavo.

betis sevilla 2
Profimedia


Zdravniška ekipa je nesrečnemu Jordanu pomagala, da je zapustil igrišče, po odločitvi glavnega sodnika Ricarda de Burgosa Bengoechee pa so odšli v slačilnico tudi ostali igralci - gostujoči takoj, domači pa prepričevanju domačih navijačev, naj vendarle umirijo strasti, v upanju, da bodo vendarle prepričali sodnika, naj dovoli nadaljevanje tekme, nekoliko pozneje. Na koncu je obveljala prvotna odločitev moža s piščalko in mestni pokalni obračun je bil dokončno prekinjen. Ali je tudi dokončno odpovedan in bo razplet odločen za zeleno mizo (v korist Seville) ali pa se bosta ekipi pomerili še enkrat, za zdaj še ni znano. A dejstvo je, da ima španska nogometna zveza ničelno toleranco do tovrstnih navijaških eskcesov.

betis sevilla 3
Profimedia


V četrtfinale pokalnega tekmovanja so se že uvrstili Mallorca (z 2:1 je premagala Espanyol), Rayo Vallecano (z 2:1 je v gosteh odpravil Gironoi) ter Cadiz (po enajstmetrovkah je bil boljši od Sportinga iz Gijona). Danes je na sporedu tekma Baleares - Valencia, v torek Real Sociedad - Atletico Madrid, v sredo pa Elche - Real Madrid in Athletic Bilbao - Barcelona.

betis sevilla 4
Profimedia

Značke: španija, betis, sevilla

Članki iz rubrike