Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

STA
STA
0 28.12.2021 20:10:01

Conte v prvenstvu ostaja neporažen na klopi Tottenhama, boljša je bila le Mura

Profimedia
Italijan Antonio Conte je postal prvi trener londonskega Tottenhama, ki na sedmih zaporednih tekmah angleškega prvenstva ni izgubil. Njegovi varovanci, ki so pod njegovim vodstvom izgubili le dvoboj konferenčne lige z Muro, so v 20. krogu v gosteh remizirali s Southamptonom, izid je bil 1:1.

Londončani, ki so želeli nadaljevati serijo zmag, pa zagotovo z izidom niso zadovoljni. Ves drugi polčas so igrali z igralcem več, toda tekmeca kljub priložnostim niso strli.

Domači so bili na začetku tekme boljši tekmec, kar so v 25. kronali z zadetkom, z močnim volej udarcem je bil natančen Jamec Ward-Prawse. V 39. minuti je Mohammed Salisu v kazenskem prostoru storil prekršek nad Heung-Min Sonom, si prislužil drugi rumeni karton in pot v slačilnico, Harryju Kanu pa omogočil, da z bele pike nadaljuje svojo strelsko serijo na zadnjih tekmah.


Številčne premoči na igrišču pa gosti niso izkoristili. Nekaj priložnosti za to so imeli, v drugem delu jim je sodnik zaradi nedovoljenega položaja in predhodnega prekrška nad vratarjem razveljavil tudi dva gola (enega jim je že v prvem delu).

Norwich City ostaja na zadnjem mestu prvenstvene lestvice. Tokrat je z 0:3 izgubil na gostovanju pri Crystal Palaceu, junak tekme je bil Odsonne Edouard, ki je dosegel gol z enajstmetrovke, pri preostalih dveh pa je bil podajalec.

Še gol več od Crystal Palacea je dosegel West Ham, s 4:1 je v gosteh premagal Watford. Domači so z golom Emmanuela Dennisa povedli že v četrti minuti, v 25. in 27. minuti sta za preobrat poskrbela Tomaš Suček in Said Benrahma, v drugem delu pa sta ga potrdila Mark Noble in Nikola Vlašić. Prvi je mrežo v 68. minuti zatresel z bele pike, še eno najstrožjo kazen pa so gosti deset minut pred tem zapravili.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike