Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 28.12.2021 15:50:13

BARCA ima novega igralca, ki mu je prilepila ceno KAR MILIJARDE EVROV?!

Profimedia
Zdaj je tudi uradno.

Feran Torres je novi član Barcelone. Krilni igralec je s katalonskim velikanom podpisal petinpolletno pogodbo, Cityju pa bodo zanj v štirih obrokih odšteli med 55 in 65 milijoni evrov, odvisno od bonusov. Barcelona je odškodninsko klavzulo podobo kot pri Pedriju in Fatiju postavila na okroglo milijardo. Evrov.


Xavi je tako dobil drugo okrepitev po povratniku Daniju Alvesu. Enaindvajsetletnik je bil na vrhu seznamu želja in Božiček oziroma Joan Laporta mu je uresničil željo. Dream Teen, kot pravijo mladim silam, ki naj bi Barcelono vrnile nazaj na vrh, je dobil novega člana. Devetnajstletni Ansu Fati, 19-letni Nico, 19-letni Pedri, 17-letni Gavi, 20-letni Eric Garcia, 22-letni Ronald Araujo in zdaj še 21-letni Torres.

Prihodnost je svetla, manj zadovoljen je lahko Xavi s sedanjostjo. Skrbi mu povzroča tudi pogled na zdravstveni bilten. Tudi v slačilnico Camp Noua je namreč zašel koronavirus in Clement Lenglet, Alves ter Jordi Alba so v samoizolaciji. Seznam odsotnih se s tem še ne konča, na bolniški so tudi Ansu Fati, Pedri, Memphis Depay, Martin Braithwaite, Sergi Roberto in najnovejša pridobitev Torres, Sergio Busquets in Gavi pa bosta nedeljsko tekmo proti Mallorci izpustila zaradi rumenih kartonov. Alves in Torres bi sicer v vsakem primeru izpustila gostovanje na Balearih, za novi klub bosta namreč registrirana šele v ponedeljek, ko se v Španiji začne prestopni rok.

Članki iz rubrike