Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

jože-mastnak Njena.si

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože ...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 28.12.2021 10:59:27

Luka Zahović BRUTALNO ISKRENO o Zlatku Zahoviću: Ljudje po svetu imajo VELIKO VEČJE TEŽAVE ...

alesfevzer.com
Besede, ki vam bodo dale misliti.

Slovenski reprezentant Luka Zahović, nekdanji dragulj Maribora, danes pa napadalec poljskega Pogona, je v intervjuju za Sportklub spregovoril o odnosu s svojim očetom, Zlatkom Zahovićem in o tem, ali je odraščati s tako slavnim staršem zanj predstavljalo kakšno utež. 

"Ne, niti najmanj. Človek si ne more izbrati tega, v kakšnih okoliščinah bo rojen. Jaz sem se hvala bogu rodil v družino, ki mi je omogočila lepo življenje. Imel sem vse, kar sem želel. Hodil sem v dobre šole. Starša sta mi omogočila vse. Imel sem vse možnosti. Nikoli nisem bil lačen, nikoli me ni zeblo," je z zelo zrelim razmišljanjem postregel 26-letni napadalec. 

In nadaljeval: "Ljudje po svetu imajo veliko večje težave, kot je ta, da je bil tvoj oče odličen nogometaš in si zaradi tega bolj pod drobnogledom, kot bi bil sicer. Bil bi ošaben, če bi se ob težavah, ki jih ima marsikdo v življenju, pritoževal zaradi tega, ker sem odraščal ob slovitem očetu. V okolju, v katerem mi ni manjkalo nič. V, bodimo iskreni, družini, v kateri sem imel na voljo več kot večina mojih vrstnikov. Sem tak, kot sem. Mislim, da sem okej in uspešen fant. Tudi in predvsem zaradi vzgoje, ki sem jo imel."

Članki iz rubrike