tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 28.12.2021 10:48:22

PRESTOPNA BOMBA, ki ji ni para! Ronaldo v Barcelono, živel bo v Messijevi hiši !?! TU SO VSE PODROBNOSTI ...

Profimedia
Odjeknilo je! Danes zjutraj - najprej v katalonski prestolnici, takoj zatem po vsej Španiji, zdaj je zagrmelo po vsem svetu.

Katalonski športni dnevnik Mundo Deportivo, ki tako podrobno spremlja dogajanje v Barceloni, bo že vedel. Tako so mnogi, ki so danes zjutraj na spletni strani eminentnega medija in na njegovih kanalih na družabnih omrežjih, izbuljili oči in zastrigli z ušesi. Avtor je v nosilno novico zapisal, da se je Cristiano Ronaldo prek Gerarda Piqueja zanimal, kakšne so možnosti, da bi Old Trafford zamenjal za Camp Nou, kakšno mnenje ima o tem trener Xavi. Njegov agent Jorge Mendes naj bi medtem že vzpostavil stik s predsednikom Joanom Laporto, ki naj bi bil navdušen nad idejo. Portugalec namreč domnevno ni zadovoljen z metodami novega trenerja Ralfa Ragnicka, obenem rdeči vragi ne kažejo podobe, ki bi ga zadovoljila. In tako je šel zapis v Mundu Deportivu v tem slogu naprej, iz stavka v stavek domnevno prestopno bombo vse bolj 'cementiral' in jo na koncu naredil za gotovo. Tudi z razkritjem, da se je Ronaldo dogovoril z Lionelom Messijem, da bo v času igranja za Barcelono bival v njegovi vili v Gavi. Pika na i je bil dodatek, kako bo Cristiano užival v hši s sedmimi Zlatimi žogami. Da mu bo z veseljem oddal hišo, če bo le skrbno pazil na žoge in si ne bo niti ene prisvojil, naj bi bil Argentinčev odziv.

Pri vsem zabavnem je zanimiv in obenem šokanten odziv številnih evropskih medijev, ki so skočili v zrak in v dobri veri ter z grozovito željo po lansiranju prestopne bombe 'par excellence' skočili na vlak - dneva nedolžnosti (Dia de los Inocentes) oziroma španskega odgovora na prvi april. Le kako bi lahko kdo pomislil, da je vse to res ...

Članki iz rubrike