© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.12.2021 10:38:46
Deli članek:

Matjaž KEK se je odzval na SRBSKE PROVOKACIJE o SMUČARSKI reprezentanci in dal JASNO in GLASNO vedeti ...

Martin Metelko

Matjaž Kek se je pred novim letom ozrl v zadnjega.

To je bilo nadvse pestro, v pogledu naše nogometne reprezentance pa tudi neuspešno.

A z novim letom prihajajo nov tekmovalni cikel, nedavno je potekal žreb lige narodov, ki Sloveniji - roko na srce - ni bil prijazen.

V skupini se bodo Kekovi varovanci borili s Švedsko, Norveško in Srbijo, prav srbski mediji pa so v prihodnost pogledali zelo samozavestno in provokativno ter podcenjevalno, saj so med drugim so omenjali tudi, da so v skupini s tremi smučarskimi reprezentancami. Na vse to je slovenski strateg spregovoril v intervjuju za MMC.

"Saj veste, da gre pri tem za objave v medijih, za špekulacije in provokacije, in jaz temu ne namenjam posebne pozornosti. Zanima me le, kako se bo vse skupaj razpletalo po koncu klubske sezone, glede na to, kakšna je trenutna situacija. Veliko je pozitivnih primerov, odpovedujejo tekme tudi na najvišji ravni, in upam, da se bodo prvenstva normalno končala, da potem lahko za reprezentance naredimo najboljšo selekcijo, čim boljšo pripravo in se potem osredotočimo na tekme. Prva nas čaka že po dveh treningih, potem pa štiri v dvanajstih dneh. Ne razmišljam o tem, ali nas bo kdo podcenjeval, če nas bo, pa je naša naloga, da dokažemo nasprotno, in s tem ne izgubljamo energije," je o tej temi razglabljal Kek.