asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 14.12.2021 10:01:13

POTRES na vidiku! Barcelona na sestanku z ZLOGLASNIM AGENTOM! Katalonci lovijo TA DVA SUPERZVEDNIKA?!

Reuters
Pod svojim okriljem ima tudi Paula Pogbaja in Erlinga Haalanda.

Začetna evforija se je polegla - Xavi ni čudodelec in Barcelona se še vedno sooča z novo realnostjo. Popolna nemoč na Allianz Areni in nato še prvenstveni remi z Osasuno sta poskrbela za novo nezadovoljstvo v katalonskem taboru, misli pa tudi zaradi tega uhajajo k zimskemu prestopnemu roku, v katerem bo Barca kljub finančni stiski skušala storiti vse, da na Camp Nou pripelje prepotrebne okrepitve.

Xavi je večkrat napovedal, da med prestopnim rokom pričakuje sveže moči, znova se je ogrela predvsem vez s Pepom Guardiolo in njegovim Cityjem, po včerajšnjih dogodkih v Torinu pa bi lahko Katalonci nogometno tržnico morda pretresli še bolj, kot smo pričakovali.



Predsednik Barcelone Joan Laporta se je v Torinu mudil zaradi podelitve nagrade 'Golden boy' (Zlati deček), ki jo je za izjemno leto prejel 19-letni nogometaš blaugrane Pedri. Dobro obveščeni italijanski nogometni novinar Fabrizio Romano pa je na družbenih omrežjih razkril, da se je predsednik katalonskega ponosa v Torinu sestal tudi s superagentom Minom Raiolo. Raiola in Laporta se sicer poznata že dalj časa, njun odnos naj bi bil dober, a se najverjetneje nista srečala zgolj 'na kavici'. Raiola ima pod svojim okriljem med drugimi tudi Paula Pogbaja in Erlinga Haalanda, oba zvezdnika pa so v preteklosti že povezovali z Barcelono.

Barcelona bo morala močno izboljšati svojo finančno situacijo, če se želi boriti za najbolj zaželena imena v nogometu, a se z rdečimi številkami trenutno očitno ne obremenjujejo.

Članki iz rubrike