kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.11.2021 13:52:29

GROZLJIVO! Poljaki spet DIVJALI, v Leicestru so se izživljali nad angleškimi policisti (FOTO + VIDEO)

Da je na Poljskem močno razširjena huliganska navijaška scena, je bolj ali manj znano že nekaj časa. A poljski navijači vseskozi premikajo meje naprej.

Včeraj je v Leicestru gostovala Legia iz Varšave, slednjo pa je na stadionu King Power spremljala armada navijačev. Ali so poljski huligani podivjali zaradi nečesa drugega ali pa so le nezadovoljni z igrami svojih ljubljencev, je vprašanje. Legia se je namreč, če ne upoštevamo pokalno tekmovanje, v prvenstvu ali v ligi Europa nazadnje izognila porazu konec septembra, ko je na domačem stadionu premagala ravno Leicester. Poljaki so tudi včeraj nadaljevali serijo porazov, Leicester je bil boljši s 3:1.


Legia je torej na dnu svoje skupine, a so razlike tako majhne, da ima pred zadnjih krogom še vedno možnost za preboj v končnico.

Če pa bi obstajalo točkovanje incidentov in vrednotenje huliganizma, bi Legia prednjačila. Tudi na stadionu King Power so vročekrvni privrženci najtrofejnejšega poljskega kluba priredili kaos na tribunah. V nekem trenutku se je začel brutalen pretep s policisti, enega od njih so Poljaki z udarcem v hrbet zrušili na tla, tako da se je začel kotaliti po stopnicah. Sledili so udarci po glavi ... Na koncu je bilo kar 12 policistov poškodovanih, sedem najbolj podivjanih navijačev pa je pristalo za rešetkami.

Članki iz rubrike