Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

Ivan Simič Necenzurirano

Kako nas je Ivan Simič napadal v parlamentu ...

Matej Rokavec (15) Njena.si

Mateju šov prinesel srečo

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
0 25.11.2021 14:20:42

ČLOVEK JE OBOGATEL! Solskjaer ni osvojil ničesar, danes pa se kopa v denarju ... TOLIKO JE ZASLUŽIL !?!

Profimedia
Ole Gunnar Solskjaer je moral po seriji slabih rezultatov zapustiti klop Manchestra Uniteda, v treh letih pa je vseeno uspel zaslužiti ogromno denarja.

Norvežan je 'odletel' po porazu z Watfordom (4:1), v svoj neizbežen odhod je bil celo tako prepričan, da se je od igralcev poslovil kar v slačilnici, takoj po tekmi. Po nekaj urah je bil razhod tudi uraden.

Solskjaer sprva ni mogel zadržati solz - več kot očitno je, da je bila njegova avantura na Old Traffordu neuspešna, porazna, pravzaprav katastrofalna. Vendar vse to se ne pozna na njegovem bančnem računu, saj je 48-letni strateg v treh letih treniranja angleškega velikana obogatel.

United bo Solskjaerju za razhod plačal odškodnino v višini skoraj 9 milijonov evrov. A to je le en del njegovega zaslužka, angleški mediji so objavili, da je v treh letih, v katerih rdeče vrage ni popeljal niti do ene lovorike, v žep pospravil več kot 30 milijonov evrov. Skupaj torej skoraj 40 milijonov, ki brez dvoma po nekaj prespanih nočeh lajšajo Norvežanovo bolečino zaradi neslavnega odhoda iz kluba, v katerem je kot igralec med letoma 1996 in 2007 osvojil šest naslovov angleškega prvaka in postal tudi evropski prvak.

Članki iz rubrike