Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ba
ba
8 25.11.2021 09:51:12

NARDIN MULAHUSEJNOVIĆ v pričakovanju TOTTENHAMA: Vem, kaj govorijo, ampak ...

Reuter
Muraše čaka velik izziv proti angleškemu velikanu.

Pred nogometaši Mure je zadnja domača tekma v skupinskem delu konferenčne lige, danes se bodo v Ljudskem vrtu udarili s Tottenhamom. "Pripravljamo se po najboljših močeh, na zadnji letošnji preizkušnji na mednarodnem prizorišču pred našimi navijači se razumljivo želimo predstaviti v čim boljši podobi. Dali bomo vse od sebe, to lahko obljubim in res močno upam, da bomo odigrali dobro tekmo," pravi Nardin Mulahusejnović.

Kakšna je moč angleške zasedbe, so Prekmurci že spoznali na lastni koži, v Londonu so gostitelji slavili s 5:1. "O moči Tottenhama ni treba izgubljati besed. Poznamo jo in dobro smo vedeli, kaj nas čaka. Zavedali smo se, da se bomo soočili z visoko kakovostno ravnijo. Z višjo, kot je naša, na to smo bili pripravljeni. Drži, da se nam uvod ni ravno posrečil, vendar smo bili v nadaljevanju v posameznih obdobjih vsaj enakovredni. Ampak hkrati sem prepričan, da smo sposobni igrati veliko bolje. Poleg tega je bilo posebno doživetje igrati na takšnem stadionu, pred takšno kuliso. Navsezadnje se soočamo tudi z igrišči, ki jih nismo navajeni, igralne površine so veliko hitrejše. Londonska še posebej in potrebuješ nekaj časa, da se privadiš na tovrstne razmere. To je bila nova v nizu izkušenj, ki jih kot novinci v tem tekmovanju nabiramo iz tekme v tekmo. In nova znanja, učimo se. A ne smemo samo misliti, da se učimo, temveč moramo vse to unovčiti, da bi delali korake naprej. Moramo si prizadevati, da bi bilo tako. Vem, da imamo dovolj rezerv, da lahko še precej napredujemo. Ko se srečaš z vrhunsko kakovostjo, ko občutiš to razliko, sam sebe prepričuješ, da moraš še več delati, da bi prišel na višjo stopnjo," je z zanimivim razmišljanjem postregel 23-letni napadalec iz Bosne in Hercegovine.

O tem, da bi bilo pod Kalvarijo vse razen gostujoče zmage ekstremno presenečenje, ni niti kančka dvoma. "Seveda je popolnoma jasno, kdo je favorit. Vem, da mnogi govorijo, da nimamo niti najmanjših možnosti, takšnega razmišljanja kakopak nikakor nočemo sprejeti. Gotovo bomo storili vse, da bi se na dvoboj čim bolje pripravili. Nikoli se ne predajam, takšna je tudi miselnost naše ekipe. Treba je dati vse od sebe, pokazati vse svoje sposobnosti, in če je to premalo, potem nimam nikakršne težave čestitati boljšemu. Nikoli pa se ne predajam že vnaprej in se nikoli ne bom," je odločen Nardin Mulahusejnović.
Nad svojim dozdajšnjim izkupičkom v dresu Mure ne more biti navdušen. Do zdaj se je le enkrat vpisal med strelce, zgodilo se je na debiju v črno-beli opravi. "Z učinkom nisem in ne morem biti zadovoljen, to drži, prav tako vem, da moram izboljšati svojo igro. Drži, začetek je bil odličen, dobil sem potreben veter v jadra, potem pa sem imel smolo z okužbo s koronavirusom. To me je zaustavilo, prisilni počitek je pustil precejšnje posledice, toda iz dneva v dan se trudim, da bi bila forma čim boljša. Na vse načine poskušam pomagati ekipi, predvsem pa verjamem, da bom v končnici jeseni spet pravi in da bomo imeli skupaj s soigralci dovolj razlogov za zadovoljstvo."

Članki iz rubrike