Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2021 10:48:38
Deli članek:

Legendarni Ćiro šokiral Hrvaško in s temi besedami zatresel VSE: Rad bi umrl v spanju, ker ...

Reuters

Legendarni Ćiro Blažević je razkril, da ima raka na prostati.

Pred meseci je legendarni Hrvaški trener osupnil nogometni svet, ko je v pogovoru za slovenski Sportklub razkril, da je hudo bolan. O podrobnostih ni želel razpredati, zdaj pa je v intervjuju za domače medije razkril marsikaj. Med drugim je še enkrat potrdil, da bije bitko z zahrbtno boleznijo, v 87. letu se mu je vrnil rak na prostati.

"Nisem imel nobenih težav, da se je bolezen vrnila, so ugotovili na rednem pregledu. V krvi so odkrili povišane vrednosti, ki so značilne pri raku na prostati. Ni mi preostalo drugega, kot da se prepustim zdravnikom. Verjemite mi, da nihče ne ve bolje od Ćira Blaževića, da so hrvaški zdravniki, tako kot hrvaški nogometaši, najboljši na svetu," ni mogel iz svoje kože legendarni Hrvat.

Rak se je vrnil v hujši obliki, čeprav je prepričan, da ga bo premagal, pa si želi oditi v miru in brez kakšnega 'pompa'. "Moja želja je oditi v miru. Želim se posloviti od vseh tistih, ki so mi omogočili lepo in pozitivno življenje. Rad mi umrl v spanju, kjer je to najlepša smrt. Da ne bom trpel, saj zelo težko prenašam težke bolezni," je iskreno še razkril nekdanji trener Mure.