Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2021 08:53:02
Deli članek:

Messi v težavah, pomoč poiskal v MADRIDU! Kaj se dogaja z Argentincem? Izpustil zadnjo tekmo, zdaj pa ...

Lionel Messi je izpustil zadnjo tekmo PSG-ja.

Lionel Messi je v težavah. Avanturo pri pri PSG-ju ni začel po željah in pričakovanjih, v letošnji sezoni je izpustil že kar nekaj tekem, zdaj pa se je spet znašel na stranskem tiru. Ne nazadnje je izpustil zadnjo tekmo v ligi prvakov, na kateri je PSG zgolj remiziral z Leipzigom, Argentinec pa naj bi imel probleme z mišico.

Takšnih težav do zdaj ni bil vajen, Messi je le redko izpuščal tekme Barcelone zaradi poškodb, pomoč pa je poiskal kar v državi, v kateri si je dolga leta služil kruh. Vrnil se je v Španijo, v Madridu pa obiskal kliniko za rehabilitacijo in regeneracijo.

Po zadnjih informacijah naj bi izpustil tudi naslednjo tekmo v francoski ligi, vseeno pa odpotoval v Argentino, kjer se bo pridružil reprezentančnim soigralcem. V klubu so kakopak zaskrbljeni, pred časom pa je športni direktor Leonardo odkrito dejal: "Težko je pojasniti to početje. V zadnjih dveh mesecih je bil več v Argentini kot pa v Parizu."

V klubu se upravičeno bojijo, saj Messi na vsak način želi igrati za reprezentanco, težave s poškodbo pa se vlečejo od septembra, ko ga je na reprezentančni tekmi poškodoval Venezuelec Luis Martinez.