Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2021 17:21:42
Deli članek:

KDO JE TO! Koga je legendarni Torres pripeljal na Anfiled? Svetovni splet je pregorel v UGIBANJU, kdo je to... (foto)

Na kultnem Anfieldu je Liverpool v sredo v ligi prvakov premagal Atletico Jana Oblaka in si že zagotovil izločilne boje.

Poleg zvestih navijačev pa so bili na tribunah Anfielda tudi posebni gostje. Med njimi je bil tudi Fernando Torres, ki je blestel v dresih obeh klubov, ki sta se na zelenici merila med seboj. Torres je bil seveda v središču pozornosti, kajti tako v Atleticu kot Liverpoolu je pustil globok pečat. 

Torres je nedavno začel s trenersko kariero v Atleticu in je izkoristil priložnost, da se vrne na Anfield. Ko se je pojavil na stadionu je dobil aplavz navijačev Liverpoola na 'odprti sceni', saj ga na cenijo zaradi vsega, kar je naredila za Redse. Pozornost pa je vzbudila oseba, ki je sedela poleg Torresa. Fernando je na Anfiled pripeljal kar nekaj gostov, toda... Oseba, ki je sedela na njegovi levi strani, pa je bila tako 'maskirana', da jo nihče ni mogel prepoznati. Po spletu so začele krožiti šale o tem kdo je skrivnostni gost... Ampak, verjetno je bila ta oseba eden od njegovih otrok. Torres ima z ženo Ollalo hčerko Noro (danes je stara 12 let) in sina Lea, ki bo decembra star 11 let in je bil celo rojen v Liverpoolu, takrat 6. decembra 2010 je Fernando celo izpustil domačo tekmo Liverpoola z Aston Villo, ker je bil v porodnišnici s svojo ženo.